Tyverier omtalt af pressen.

Her følger artikler der omhandler tyverier og røverier, og dermed eventuelle tyvekoster, som du i din dagligdag kunne få tilbudt, se eller høre om. Se også “Udvalgte særlige efterlysninger”.

 

 

Vi linker til ovenstående artikler, men vi følger ikke udviklingen af de enkelte tyverier / røverier og kan således ikke stå inde for deres aktualitet.
Der kan derfor være ændringer / opklaringer i sager, som vi ikke er bekendt med.  Med venlig hilsen: Ansvh. på efterlyseren.dk.
Er du bekendt med en aktuel efterlysnings udvikling, Effekter der er fundet igen el.lign, høre vi gerne fra dig,
med oplysning om kilde eller link til sagen. Således vi kan opdatere / slette efterlysningen. Send besked her

[tippy title=”” height=”” width=””]<center>

Ukendte gerningsmænd har nappet højteknologiske endoskoper til en anslået værdi på cirka 10 millioner kroner fra Odense Universitets Hospital

Artikel Maj 2017. Højteknologisk hospitals udstyr stjålet. Efterlyses via dansk presse og efterlyseren.dk

special-artikel-hjemmebygget-computer-stjaalet

Tyverier omtalt af pressen. Se hvad der bliver stjålet rundt i danmark. Både fra private hjem og virksomheder.

Ser du disse tyvekoster, så kontakt politiet. Køb ikke hælervarer, det er kriminelt og straffebart. Se stjålne møbler, biler, knallerter, motorcykler og både. Dyr, folks og børns kæledyr stjæles også. Sjældne samt anderledes ting og sager hugges og sælges. Bliver du tilbudt meget billige varer, effekter eller genstande, så pas på. Se og læs artiklerne, se billeder af genstandene, måske du ser eller høre om dem i din hverdag.

</center>[/tippy]

 

Del på Facebook